Hebben jullie het al opgemerkt? Onze online agenda op de website is nu helemaal up to date!!! Wil je weten wanneer we onze befaamde slagen organiseren? Wanneer het groepsuitstap of WC papierverkoop is? Oooooof wil je weten wanneer jouw lieftallige zoon op kamp gaat? Klik hier of rechtsboven op de rubriek 'Agenda'!

Door een onoplettend oog zitten er een paar foutjes in onze planning verscholen:

- Bij de wolvenplanning staat dat de Sint op 11 november aankomt in Herentals. Dit is namelijk de week erna (18/11). Beide datums moeten dus omgewisseld worden.

- Zowel bij JVK als VK staat ergens de datum 24/11 verscholen waarbij staat dat het middernachtmis is. Uiteraard weet iedereen dat jullie van harte welkom zijn op onze middernachtmis op 24/12 ! Maar op 24/11 is het GEEN vergadering voor de vrijdagtakken aangezien de dag erop WC papierverkoop is!

- De babyfoto bij de planning van de jins is inderdaad een jeugdportret van jinleider Brent en geen lukraak gekozen foto van het wereldwijde web.

Heb jij nog een foutje gevonden of nog vragen? Laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.